Omgevingsmanagement vacatures

Omgevingsmanagement vacatures 

Ruimtelijke ontwikkelingen hebben een grote invloed op de omgeving. Als omgevingsmanager ben jij de spin in het web als het gaat om het realiseren van projecten. Omgevingsmanagent gaat dan ook om het managen van projecten, zodat dit binnen de juiste tijd en budget gerealiseerd kan worden. Vind jij het leuk om alles te regelen van strategie tot uitvoering? Bekijk dan onze omgevingsmanagement vacatures.  

Verantwoordelijkheden omgevingsmanager 

Alle projecten, aanpassingen, nieuwbouw en onderhoudsplanning in een openbare ruimte hebben direct invloed op omwonende bewoners. Onder omgevingsmanagement valt ook het onderhouden en sturen van de relaties tussen het project en zijn omgeving. Dit altijd in dienst van het project. Als omgevingsmanager breng je daarom de belangen van de uitvoerende partij en die van de omgevingspartij in kaart. Een goede communicatie met deze belanghebbende is daarom belangrijk voor het slagen van een project. Dit begint al met de eerste ideeën waarbij bewoners al inspraak kunnen hebben op de toekomstige plannen. Maar ook het onderling laten communiceren van verschillende projectleden en (onder)aannemers is belangrijk. Als omgevingsmanager ben jij een belangrijke schakel voor het goed slagen van het project. 

Omgevingsmanagement vacatures bij Matchd 

Als omgevingsmanager kan jij goed luisteren, hou je rekening met ieders wensen en belangen en ga je opzoek naar creatieve oplossingen om consensus te bereiken. Je streeft altijd naar een situatie waarbij alle partijen voordeel hebben bij de gekozen oplossing. Ben jij sociaal handig, een goede verbinder en vind je het leuk om voor iedereen het beste te bereiken? Kijk dan op onze site naar alle omgevingsmanagement vacatures.