Management & directie vacatures

Management en directie-vacatures 

Binnen de overheid vinden er met regelmaat grote veranderingen plaats. Zo worden er bijvoorbeeld onderwerpen van de rijksoverheid aan gemeenten overgedragen, of zijn er nieuwe wetgeving die geïmplementeerd moet worden. Als interim-manager spring je bij om deze transitie vorm te geven, te begeleiden en over te dragen aan de teamleiders en managers van een afdeling. Maar er zijn nog veel meer wegen die je kan inslaan als manager of als directielid; de uitdagingen zijn zeer divers. We vertellen je graag wat meer over wat werken als manager of directielid bij de overheid precies inhoudt. 

Werken bij de overheid als manager of directielid 

Als manager of directielid geef je ook vaak advies over bedrijfskundige zaken. Zo zijn er bijvoorbeeld management en directie-vacatures waarbij er een adviesrapport opgeleverd moet worden aan de gemeenteraad over bijvoorbeeld een reorganisatie, gemeentelijke herindeling of verandering van bestuurslagen. 

Benieuwd naar onze management en directie-vacatures? 

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Wil jij graag werken bij de overheid? Bekijk dan ons aanbod van de nieuwste management en directie-vacatures en solliciteer snel een eenvoudig op één van de vacatures. Zit er niet direct iets voor je tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of stuur ons een open sollicitatie zodat we voor je kunnen zoeken naar een geschikte match.