Kwaliteit- & risicomanagement vacatures

Planning, kwaliteitsmanagement & risicomanagement vacatures 

Overheidsorganisaties zijn continue bezig met kwaliteitsmanagement. Als Kwaliteitsmedewerker ben je belast met de kwaliteitszorg van de verschillende processen, bijvoorbeeld op het gebied van inkomen en zorg of vergunningverlening. Alle processen worden vastgelegd in een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit kwaliteitsmanagementsysteem dient ook regelmatig gecontroleerd te worden door middel van een (interne of externe) audit. 

Wat ga je doen binnen planning, kwaliteitsmanagement en risicomanagement? 

Mocht er een keer iets fout gaan dan heeft elke organisatie een klachtencoördinator. In deze rol leg je vast wat er fout gaat, waarom het fout gaat, zoek je naar oplossingen voor het probleem en overleg je over het voorkomen van fouten (en klachten) in de toekomst.  

Daarnaast hebben gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat veel civiele projecten waarbij planning en risicomanagement een belangrijk onderdeel zijn. Vaak is dit gebaseerd op het Integraal Projectmanagement Model (IPM). Kennis hiervan is dan ook essentieel om op één van deze vacatures te kunnen solliciteren. Als adviseur projectbeheersing houd je je voornamelijk bezig met alles wat er mogelijk mis kan gaan. Zowel financieel, veiligheid-technisch als met de planning zijn er risico’s die je als projectbeheerser in kaart brengt en bij de juiste personen onder de aandacht brengt. 

Benieuwd naar onze planning, kwaliteitsmanagement en risicomanagement vacatures? 

Zie jij een carrière in planning, kwaliteit en risicomanagement wel zitten? Bekijk dan ons aanbod van de nieuwste vacatures en solliciteer direct op één van de vacatures. Zit er niet direct iets voor je tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of stuur ons een open sollicitatie zodat we voor je kunnen zoeken naar een geschikte match.