HRM & P&O vacatures

HRM & P&O-vacatures 

HRM staat voor Human Resource Management en P&O staat voor Personeel en Organisatie. Werk je binnen deze sector dan ben je een echt mensen-mens. Je houdt ervan om mensen in hun kracht te zetten, zonder de doelstellingen van de organisatie uit het oog te verliezen. 

Elke overheidsorganisatie heeft een eigen HRM- en P&O-afdeling. Ga je aan de slag binnen dit vakgebied en ga je werken bij de overheid, dan is een up-to-date kennis van de ambtenaren-CAO VAR-UWO erg belangrijk. Ook kennis van arbeidsrecht met betrekking tot ambtenaren is erg handig om te hebben. 

Wat voor een uitdagingen zijn er binnen de HRM en P&O? 

Daarnaast is er natuurlijk de hele personeelsadministratie en hebben gemeenten, provincies, ministeries en andere overheidsinstellingen natuurlijk regelmatig vacatures voor tijdelijke en vaste banen en voor ZZP’ers en freelancers. Je kan dus ook als recruiter bij een inhuurdesk of vacatureloket terechtkomen. Zoals je leest is er meer dan genoeg toekomstperspectief binnen P&O en HRM. Het speelveld is behoorlijk breed en je kan alle kanten uit. 

Benieuwd naar onze HRM en P&O-vacatures? 

Zie jij een carrière als HRM-adviseur of als P&O-manager wel zitten? Of ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Wil jij graag werken bij de overheid? Bekijk dan ons aanbod van de nieuwste vacatures en solliciteer snel een eenvoudig op één van de vacatures. Zit er niet direct iets voor je tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of stuur ons een open sollicitatie zodat we voor je kunnen zoeken naar een geschikte match.