Consultancy vacatures

Consultancy vacatures 

Als consultant stel je jouw expertise in dienst voor andere. Bij de overheid lopen er veel projecten waarbij expertise en adviezen erg belangrijk zijn. Zo zijn er onder andere altijd consultancy vacatures beschikbaar bij Rijkswaterstaat, gemeenten of provincies. Matchd heeft diverse consultancy vacatures bij de overheid beschikbaar. Ontdek onze consultancy vacatures en solliciteer vandaag nog.  

Consultancy vacatures bij de overheid 

Werken als consultant bij de overheid betekent dus dat je deskundig advies geeft over bepaalde projecten. De consultancy vacatures zijn vaak ICT gerelateerd. Daarnaast lopen er bij de overheid ook veel projecten gericht op stedenbouw, agrarisch, milieutechnisch en economisch. Al deze projecten hebben een voltallig projectteam, waaronder ook diverse specialistische consultants en kwartiermakers.  

Doorgroeien als consultant 

Daarnaast zijn er volop groeimogelijkheden voor consultants binnen de overheid. Daar zijn onze consultancy vacatures speciaal op gericht. Zo worden consultants regelmatig gevraagd om bestuursadviseur te worden vanuit hun expertise, omdat de overheid regelmatig te maken heeft met ingewikkelde strategische vraagstukken en business cases waarbij kennis en expertise hard nodig is. 

Consultancy vacatures bij Matchd 

Als consultant wordt er specifiek  gevraagd om jouw kennis mee te nemen en te delen binnen de organisatie waar je op dat moment voor werkt. Vind jij het leuk om jouw kennis te delen met anderen en ben je sterk in het onderhouden van relaties? Dan zijn onze consultancy vacatures wellicht interessant. Neem snel een kijkje op onze website en kijk wat Matchd voor je kan betekenen. Solliciteer vandaag nog naar jouw perfecte droombaan als consultant voor de overheid.