Projecten

Tijdelijke projecten met optimaal resultaat 

Heb je als opdrachtgever te maken met een inhuurstop, FTE beperking of wil je een resultaat tegen een vaste prijs in de markt zetten? Dat kan in de vorm van een project met daarin een resultaatverplichting. Door van tevoren de resultaten vast te leggen kan een vaste prijs worden overeengekomen. 

Inspelen op jouw behoefte als opdrachtgever 

Matchd kan met resultaatgerichte tijdelijke projecten op verantwoorde wijze inspelen op de behoefte van jou als opdrachtgever. Enerzijds bieden we een flexibele dienstverlening tegen een vaste prijs en anderzijds spelen we in op jouw behoefte aan specialistische kennis en hoogwaardig advies. We gaan daarbij uit van het eindresultaat en de kwaliteit die het voor de organisatie oplevert.  

De voordelen van tijdelijke projecten met resultaatverplichting 

Matchd voert het project uit tegen de vastgestelde prijs. Het voordeel is dat de medewerkers van dit project niet meetellen als FTE, omdat je het werk tegen een vaste prijs uitbesteed aan Matchd. Wij zorgen voor de voortgangscontrole, jij houdt zicht op de kwaliteit en de medewerker kan zijn expertise inzetten. Een driedubbele win. 

Compliancy van contracten 

De compliancy van de contracten is gewaarborgd door onze NEN 4400:1 en SNA certificering. Je hoeft je geen zorgen te maken over inlenersaansprakelijkheid, de wet keten aansprakelijkheid, Waadi-registraties, VAR-verklaringen, de wet DBA met modelovereenkomsten en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Al deze zaken worden door Matchd op vakkundige wijze en conform de huidige wetgeving in controle gehouden. Vanzelfsprekend is ons certificaat beschikbaar:  

SNA Certificering Matchd en Matchd Payroll Services BV (zoek op Matchd bij "Naam Onderneming") 

Contact opnemen met Matchd 

Matchd kan jou ontzorgen. We bemiddelen graag onze professionals voor een tijdelijk project. Ben je benieuwd wat wij op het gebied van tijdelijke projecten kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek! 

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Neem contact op Maak vacaturealert aan Naar alle vacatures Open solliciteren