Payroll en contractbeheer

Personeel inhuren via payroll? 

Matchd beschikt over een eigen payroll bedrijf. Met de payroll constructie ontzorgen wij opdrachtgevers met betrekking tot het juridisch werkgeverschap en bieden wij professionals de mogelijkheid om, met behoud van ww-rechten en met pensioenopbouw, een interim opdracht uit te voeren. Wij verzorgen hierbij ook de werving & selectie van de kandidaat en kunnen de medewerker ook elders detacheren als daar ruimte voor is.  

Wat is payroll 

Payroll bij Matchd is meer dan het overnemen van de personeelsadministratie. Werken via een payroll constructie zorgt dat Matchd de juridische werkgever is van de medewerkers die bij jou aan het werk zijn. Alle plichten en risico’s van het werkgeverschap komen te liggen bij Matchd. Je wordt de opdrachtgever en maakt gebruik van de flexibiliteit die de payroll constructie oplevert.  

Voordelen payroll 

Als juridische werkgever zorgt Matchd voor alle zaken rondom loonadministratie, werknemersverzekeringen, begeleiding bij ziekte en pensioenen. Je ontvangt enkel een factuur voor de gewerkte uren.  

Contractbeheer 

Ook het volledige contractbeheer wordt door Matchd verzorgd. Hierbij zetten wij onze juridische kennis in om zo de risico's voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever tot een minimum te beperken. Daarnaast beschikt Matchd over een collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, zodat de medewerker gedekt is voor eventuele schadeclaims. 

De prijs voor payrolling & contractbeheer is afhankelijk van vele factoren zoals de contractvorm, betaaltermijn en het debiteurenrisico. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte

Compliancy 

De compliancy van de contracten is gewaarborgd door onze NEN 4400:1 en SNA certificering. Je hoeft je geen zorgen te maken over inlenersaansprakelijkheid, de wet keten aansprakelijkheid, Waadi- registraties, VAR-verklaringen, de wet DBA met modelovereenkomsten en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Al deze zaken worden door Matchd op vakkundige wijze en conform de huidige wetgeving in controle gehouden. Vanzelfsprekend is ons certificaat beschikbaar:  

SNA Certificering Matchd en Matchd Payroll Services BV (zoek op Matchd bij "Naam Onderneming") 

Graag vertellen we jou meer over de mogelijkheden van payrolling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Neem contact op Maak vacaturealert aan Naar alle vacatures Open solliciteren