Detachering

Matchd: specialist in detachering 

Veel opdrachtgevers hebben behoefte aan tijdelijke inzet van specialistische medewerkers. Anders dan via een uitzendbureau zoekt u echt iemand met een bepaalde expertise en ervaring. Detachering is de specialiteit van Matchd. Wij zorgen ervoor dat de juiste kandidaat wordt gevonden voor de tijdelijke opdracht en verzorgen de administratieve afhandeling. 

Waarom detachering via Matchd? 

Tijdelijke medewerkers worden, verspreid over het land en gedetacheerd op tijdelijke projecten. Voor iedere rol en voor iedere aanleiding vinden wij een oplossing. Of het nu gaat om het versterken van uw projectteam, ter overbrugging van een vertrokken collega, piekmomenten of ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Daarnaast kent detachering altijd een afgesproken periode voor een afgesproken prijs. Dat geeft een prettige duidelijkheid voor zowel opdrachtgever als medewerker.  

Contractvormen bij detachering 

Voor tijdelijke medewerkers is er de mogelijkheid om betaald te worden via de payroll. ZZP-ers kunnen een factuur sturen of in loondienst zijn van een gespecialiseerde leverancier. Alle contractvormen zijn bij Matchd mogelijk en worden getoetst aan de wensen van u als opdrachtgever. Daarbij houden we altijd rekening met de huidige wetgeving.  

Bemiddeling 

Gedetacheerde medewerkers zijn voorzien van een tijdelijk of vast contract via Matchd. Dit houdt in dat Matchd de werkgever is en de verantwoordelijkheden draagt van goed werkgeverschap. Niet alleen verzorgen wij de administratieve afhandeling, maar voeren wij ook regelmatig gesprekken om te weten wat er speelt.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van detachering? 

Of uw organisatie nu op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wil inzetten, of dat u te kampen heeft met ziekte of verlof: soms is heeft u behoefte aan extra kennis en capaciteit. Op dat moment kan Matchd als detacheringsbureau een uitkomst bieden. De specialisten binnen ons netwerk hebben veel kennis en ervaring waardoor zij moeiteloos zullen meedraaien binnen uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij op het gebied van detachering kunnen bieden? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen te bespreken. 

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer