Recruitmentmarketing

Werk aan jouw merk met arbeidscommunicatie en recruitment marketing

Goede arbeidscommunicatie stelt je in staat te werken aan directe werving van geschikt personeel, te werken aan het werkgeversmerk en het opbouwen van een relatie met de doelgroep. Een goede wervingscampagne valt of staat met het vertellen van de juiste boodschap aan de juiste mensen. Dit kan op veel uitlopende manieren waarbij het belangrijk is dat de boodschap en de arbeidsmarktcommunicatie duidelijk gericht is op de doelgroep. Matchd heeft hier ruime ervaring mee en weet werving en selectie te combineren met marketing, (bedrijfs)communicatie en eventmanagement om de doelgroep optimaal te bereiken.

Doelstellingen van arbeidscommunicatie 

Arbeidsmarktcommunicatie kan met deze dynamische tijden op de arbeidsmarkt het verschil maken. Een goede herkenbaarheid is hierbij belangrijk. Wat doet je als organisatie? Hoe zien vacatureteksten eruit en wat zijn eventuele verbeterpunten? Wat is jouw werkgeversverhaal en waarom zouden potentiële kandidaten bij jouw bedrijf willen werken? Afhankelijk van de behoeften en de situatie op de arbeidsmarkt, kunnen we met gerichte arbeidscommunicatie inspelen op zaken als interne – en externe communicatie, jouw recruitmentproces en een optimale kandidaat beleving.

Voordelen van arbeidsmarktcommunicatie 

Naast het bekend maken van jouw naam als werkgever richting potentiële kandidaten, heeft arbeidsmarktcommunicatie tal van voordelen. Arbeidsmarktcommunicatie is een aanvulling op het algehele imago van jouw bedrijf. Naast het bereiken van de doelgroep van actief zoekenden, raak je ook bekend bij de mensen die momenteel wellicht niet werkzoekend zijn, maar dat in de toekomst wel zal worden. Arbeidscommunicatie is dus niet alleen belangrijk voor het boeien en binden van nieuw talent, maar ook voor de algehele uitstraling van jouw organisatie.

Contact met Matchd 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Matchd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Je kan ons benaderen voor een gerichte campagne of voor algemeen advies en verbetering van de arbeidsmarktcommunicatie. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Neem contact op Maak vacaturealert aan Naar alle vacatures Open solliciteren