Arbeidsmarktcommunicatie

Werk aan uw merk met arbeidscommunicatie  

Goede arbeidscommunicatie stelt u in staat te werken aan directe werving van geschikt personeel, te werken aan uw werkgeversmerk en het opbouwen van een relatie met uw doelgroep. Een goede wervingscampagne valt of staat dus met het vertellen van de juiste boodschap aan de juiste mensen. Dit kan op veel uitlopende manieren waarbij het belangrijk is dat de boodschap en de arbeidsmarktcommunicatie duidelijk gericht is op uw doelgroep. Matchd heeft hier ruime ervaring mee en weet werving en selectie te combineren met marketing, (bedrijfs)communicatie en eventmanagement om de doelgroep optimaal te bereiken.

Doelstellingen van arbeidscommunicatie 

Arbeidsmarktcommunicatie kan met deze dynamische tijden op de arbeidsmarkt het verschil maken. Een goede herkenbaarheid is hierbij belangrijk. Wat doet u als organisatie? Hoe zien vacatureteksten eruit en wat zijn eventuele verbeterpunten hierin? Wat is uw werkgeversverhaal en waarom zouden potentiele kandidaten bij uw bedrijf willen werken? Afhankelijk van uw behoeften en de situatie op de arbeidsmarkt, kunnen we met gerichte arbeidscommunicatie inspelen op zaken als interne – en externe communicatie, uw recruitment proces en een optimale kandidaat beleving.

Voordelen van arbeidsmarktcommunicatie 

Naast het bekend maken van uw naam als werkgever richting potentiele kandidaten, heeft arbeidsmarktcommunicatie tal van voordelen. Arbeidsmarktcommunicatie is een aanvulling op het algehele imago van uw bedrijf. Naast het bereiken van uw doelgroep van actief zoekenden, raakt u ook bekend bij de mensen die momenteel wellicht niet werkzoekend is, maar dat in de toekomst wel zal worden. Arbeidscommunicatie is dus niet alleen belangrijk voor het boeien en binden van nieuw talent, maar ook voor de algehele uitstraling van uw organisatie.

Contact met Matchd 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Matchd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? U kunt ons benaderen voor een gerichte campagne of voor algemeen advies en verbetering van uw arbeidsmarktcommunicatie. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer