Vacature recruiter

Hoevelaken
32 uur per week

De functie

Jouw uitdaging

Ben jij net afgestudeerd of zit je vast in een functie waar je eigenlijk niet gelukkig van wordt? Dan is een functie als intercedent of recruiter bij Matchd dé oplossing. Binnen ons enthousiaste team van recruiters is het mogelijk je te ontwikkelen in een dynamische functie.

Wil ik recruiter worden?

Recruitment is een vak apart. In de rol van recruiter coördineer je het gehele recruitmentproces. Je gaat je bezighouden met het werven en selecteren van talent voor onze opdrachtgevers. Zo ben je verantwoordelijk voor het behandelen van binnenkomende sollicitaties en het actief benaderen van professionals. Dit kan door middel van onze eigen website, maar ook zeker via netwerken zoals LinkedIn. Heb jij de juiste kandidaat gevonden? Dan is het aan jou om deze aan te bieden met als resultaat: een leuke werkplek voor de kandidaat en een tevreden klant.

Heb je al (ruime) ervaring als intercedent of recruiter? Solliciteer dan op onze andere vacature voor ervaren recruiter!

En wat ga ik dan precies doen?

Het gehele recruitmentproces bevat een tal van handelingen met als grote voordeel: geen dag is hetzelfde. Hieronder een greep uit de werkzaamheden van een recruiter:

  • Invoeren van vacatures en deze verspreiden op jobboards en social media
  • Zoeken, bellen en matchen van kandidaten in onze eigen database én daarbuiten
  • Het beoordelen, rangschikken, verwerken en afwijzen van sollicitanten
  • De voorbereiding van aanbiedingen: fine-tunen van cv’s, opvragen van referenties, controleren van diploma’s en het voeren van salarisonderhandelingen.

Hoe blijft Matchd mij uitdagen?

Samen met het team van recruiters en intercedenten ga je aan de slag om de juiste professionals te vinden, te plaatsen én tevreden te houden. Maar het houdt hier zeker niet op. Matchd daagt jou ook uit om te groeien en uit je dagelijkse werkzaamheden te stappen. Naast gezellige teamuitjes krijgt je ook de mogelijkheid om seminars, workshops en trainingen te volgen en je te verdiepen en te specialiseren in het recruitmentvak. Wij bieden je kansen. Grijp jij ze aan?

Jouw talenten

Je denkt in mogelijkheden, neemt veel initiatief en gaat steeds verder in het zoeken naar nieuw talent. Je neemt graag de uitdaging aan om goede kandidaten te vinden, uit te nodigen én voor te stellen bij de klant. Hierbij is het belangrijk dat je snel kunt schakelen, prioriteiten kan stellen en gedreven bent in het behalen van een gezamenlijk resultaat. Daartegenover staat natuurlijk een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast contract, een eindejaarsuitkering en zeer goede arbeidsvoorwaarden. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en work-hard play-hard spreekt je aan. Daarnaast zijn er enkele aspecten die een belangrijke basis zijn, voordat je bij ons aan de slag kunt:

  • Een HBO+ werk- en denkniveau
  • Analytisch sterk: snel en goed verbanden kunnen leggen.
  • Commerciële instelling: geen telefoonvrees en ‘nee’ durven zeggen
  • Zeer vaardig in het gebruik van software en computers
  • Een echte teamspeler: geen persoonlijke targets en alles draait om samenwerking en het teamresultaat

Recruitment is iets voor mij!

Vink jij alle aspecten af en herken jij jouw eigen talenten? Stuur je motivatiebrief samen met cv o.v.v. Vacature Recruiter. Heb je vragen die echt niet per mail gesteld kunnen worden, dan kun je bellen naar 033 2048204. Wij staan je graag te woord en kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via 033 - 204 8 204

Interesse
in deze
vacature?

Sollicitaties graag voorzien van een CV en een korte motivatie aan info@matchd.nl o.v.v. "Recruiter".

Ken jij de perfecte kandidaat? Deel deze vacature!

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer