Matchd is ISO-9001:2015 gecertificeerd

Matchd heeft zich op 18 februari 2020 gecertificeerd conform de ISO-9001:2015 norm. Matchd heeft daarbij aangetoond te beschikken over een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de eisen van de norm voor het toepassingsgebied 'Het bemiddelen van personeel'.

De directeuren van Matchd, Wil Wernars en Sebastiaan Winter, zijn blij met het resultaat. Samen met Marvin van Dijk van adviesbureau Organisatiesysteem BV is er een jaar gewerkt aan het inrichten van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Sebastiaan: “Matchd is gecertificeerd voor de ISO-norm 9001:2015. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de internationale ISO-norm voor kwaliteitsmanagement. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen de organisatie op deze manier werken, leggen we procedures, werkinstructies en formulieren vast in ons kwaliteitsmanagementsysteem. Met dit digitale systeem hebben collega's toegang tot documenten die voor hen relevant zijn en weten stakeholders dat ze kunnen vertrouwen op kwaliteit.”

De insteek van de nieuwe norm is onder andere geweest dat deze beter aansluit bij de strategie en het bestuur van de organisatie. Daarnaast zijn leiderschap, een goede inrichting van de organisatie en processen, competenties en gemotiveerde medewerkers steeds belangrijker geworden.

Wil: “Naast het feit dat we kwaliteit zelf hoog in het vaandel hebben staan, hechten veel klanten waarde aan een samenwerking met een ISO-gecertificeerd bedrijf. Maar zonder ISO-certificaat is het bijvoorbeeld ook lastiger om in te schrijven op aanbestedingen.”

Naast de ISO 9001:2015 certificering is Matchd ook al jaren NEN 4400:1 gecertificeerd voor de SNA. Met het behalen van deze certificaten voldoet Matchd aan de door klanten gestelde eisen, voldoen de diensten van Matchd aan de wet- en regelgeving en volgt Matchd de aan zichzelf gestelde kwaliteitseisen.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Neem contact op Maak vacaturealert aan Naar alle vacatures Open solliciteren

Interessant voor een bekende? Deel dit bericht!