MVO en Social Return bij Matchd

Bij Matchd werken wij aan de toekomst. We zijn ons bewust van de invloed die ons bedrijf heeft op mens, milieu en maatschappij. Nu én in de toekomst. Om deze reden werken wij actief aan een positieve maatschappelijke impact. In 2020 hebben wij voor een heldere MVO strategie gekozen op basis van de ISO 26000 richtlijn.

Zowel mens, milieu als maatschappij zijn hierin onze en jouw belangrijke pijlers.

Mens

Matchd streeft er dagelijks naar prefered employer te zijn. Dit begint al bij de selectieprocedure waarin integriteit en onbevooroordeelde selectie sleutel elementen zijn. Nadat medewerkers en kandidaten zijn aangenomen binden wij hen doormiddel van goede arbeidsvoorwaarden inclusief korte uitbetaaltermijnen. Daarnaast staat een goede work/life balance voorop en hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit is terug te zien in de ruime mogelijkheden om je bij ons te ontwikkelen middels een ontwikkelingsbudget maar ook middels kennissessies binnen ons netwerk. Een voorbeeld hiervan is onze jaarlijkse training en inspiratie sessies.

Milieu

In 2020 hebben wij onze CO2 voetafdruk in kaart gebracht. Uit deze analyse is gebleken dat onze grootste impact op dit moment zit in de woon-werk reisbewegingen van onze medewerkers en kandidaten.

Om deze reden stimuleren wij duurzaam vervoer en kijken wij hoe we onze CO2 voetafdruk verder kunnen verlagen. Daarnaast hebben we een inkoopbeleid opgesteld waarin duurzaamheid een belangrijke pijler is. Waar mogelijk kopen we onze (kantoor) benodigdheden duurzaam én lokaal in.

Maatschappij

Op verschillende manieren zetten wij ons in voor het maatschappelijk belang. Zo sponsoren we jaarlijks verschillende goede doelen en verenigingen, Stichting Onky Donky en Toneel gezelschap ForKids in Hoevelaken. Aankomende jaren gaan we in teamverband meedoen aan verschillende vrijwilligersacties.

Meer weten?

Bent je benieuwd op welke wijze Matchd jouw organisatie met MVO kan helpen? Neem vrijblijvende contact met ons op, we komen graag met jou gesprek! 

Aanvullende informatie

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Neem contact op Maak vacaturealert aan Naar alle vacatures Open solliciteren